Položky: 0
Celkom: €0

X7YA Rúž Náušnice Živice Plesne Visieť Náušnice Silikónové Formy Živice Keychain Formy s Otvorom Epoxidové Casting Mold pre Prívesok

  • (1 Hodnotenie zákazníkov )
€1.00 €0.76

Dostupné Možnosti

Funkcie:

OOTDTY

Lesklý povrch,náš živicové náušnice formy sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, mäkká, pružná, ľahko demold.s lesklý povrch interiéru, hotové živice práce sú veľmi lesklé a hladké ako zrkadlo, nie je potrebné preleštiť.

Užite si diy fun,môžu byť aplikované na diy rôznych handwork a šperky, ako keychains, náušnice, prstene, náhrdelníky, prívesok, atď.môžete prispôsobiť model, názov, farbu , alebo slovo na to.je to veľmi zmysluplné.

Odolné & opakovane,epoxy náušnice forma je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, mäkká, pružná, ľahko demold, nie je ľahké dostať deformované, umývateľný, veľmi trvanlivý a je opakovane použiteľný.

Všeobecne kompatibilné,epoxidové živice odlievacie formy sú kompatibilné s väčšinou živice a odlievanie materiálov, ako sú epoxidové živice, cementu, hliny, ílu polyméru, polyesterové živice, guma, atď.

Darčeky,štýlový dizajn,rúž tvaru , náušnice, silikónové formy môžu byť použité pre diy šperky plavidlá.ideálny darček pre priateľa a priateľka, valentína darček, výročie darček, darček k narodeninám alebo vianočný darček.

Špecifikácie:

Materiál:Silikón

Typ:Transparentná,Modrá

Balenie Obsahuje:

1 Kus Rúž Náušnice Formy

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

Vzhľadom na rozdiel betweeen rôznych monitory,pic nemusia odrážať skutočný farba položky.

Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Druh Šperky, Nástroje A Zariadenia
Názov Značky JAVRICK

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-11-14

To je krásne a kvalitné,

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie